Dezvoltarea personală este despre ceea ce faci, simți, gândești, și nu în ultimul rând, despre ceea ce ești! Rezultatul dezvoltării personale înseamnă a te împăca cu felul tău de a gândi și de a acționa, a te accepta în  întregime, cu părțile bune dar și cu cele care necesită îmbunătățiri și, în final, realizarea aspirațiilor tale.

Ca atare, de ce să participi la acest curs?


Pentru a ajunge la un astfel de rezultat este necesar să alegi acțiunile prin care îți poți împlini aspirațiile,  aptitudinile și prin care poți dobândi acea „cunoaștere de sine”. Practic, cunoașterea de sine îți permite să alegi ce este benefic pentru tine: oamenii alături de care te poți dezvolta, stilurile adecvate de comunicare, strategiile de  identificare și modificare a gândurilor pe care le ai despre tine, despre lume şi viaţă în general, și care îți impun o anumită direcție etc.

 

Acest curs are rolul de a te motiva să acționezi și să participi activ la procesul tău de dezvoltare  personală. Îți propunem un program interactiv, pregătit pe baza lucrărilor de specialitate din domeniul psihologiei. Nu credem în modelele care garantează pașii spre fericire ci în resursele tale și în potențialul fiecăruia de a se adapta la problemele care apar inevitabil și de a funcționa sănătos! Prin urmare, cursul se adreseaza tuturor celor care cred că cea mai bună investiție este în ei înșiși.

Tematica generală a cursului:


 • Cum să gândim și să ne comportăm asertiv
 • Situații din viață care necesită asertivitate
 • Abilităţi de comunicare în relaţia cu persoanele dificile
 • Conflicte, mecanisme de apărare și răspunsul la conflictul intern
 • Valori personale în luarea deciziilor și stiluri decizionale
 • Perceperea Persoanei: Formarea impresiilor
 • Auto-dezvăluirea. Secretele și efectele suprimării gândurilor
 • Schimbarea și eficiența personală

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA), iar certificatul de absolvire eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Conditii de participare la curs:

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta). In caz contrar, se poate urma cursul, insa, veti primi o diploma de participare din partea GS TRAINING SERV.

Inscrie-te acum!


  Accept Termenii si Conditiile

  Puteti urma acest curs in una din urmatoarele perioade:
  -28, 29 si 30 martie 2016 (luni, marti, miercuri : 17.00-21.00)
  Pret: 290 LEI / cursant si include prestatia lectorului, materialele de curs, examinarea ANC si certificatul de absolvire.
  Locatie desfasurare curs: Bd. Natiunile Unite nr. 1, bloc 108A, etaj 2, cam. 2A, Bucuresti, sector 5.
  Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere sau prin e-mail la office@gstraining.ro

  .